Arrival
Departure


Terms and conditions


Check-in / Check-out policy
Check-in from 15:00.
Check-out until 10:00.
Payment Policy
Payment policy might differ, depending on the available rate. Please check the exact payment policy next to the Rate name.
Pet policy
Pets are not allowed to entry to the apartman.
General policy
A Szolgáltató jogosult a szállás-szolgáltatásra szóló Szerződést azonnali hatállyal felmondani, így a szolgáltatások nyújtását megtagadni, ha:

A Vendég nem rendeltetésszerűen használja a rendelkezésre bocsátott apartmant, illetve a létesítményt

A Vendég az apartman biztonságát veszélyezteti, rendjét megzavarja, annak alkalmazottaival kifogásolhatóan, durván viselkedik, alkohol, vagy drogok befolyása alatt áll, fenyegető, sértő, vagy más elfogadhatatlan viselkedést tanúsít

A Vendég fertőző betegségben szenved.

A Szerződő fél nem teljesíti a Szerződésben meghatározott előlegfizetési kötelezettségét a meghatározott időpontig

A Vendég a szobáját a bejelentkezéskor a távozás napjaként feltüntetett napon 11.00 óráig nem üríti ki és a tartózkodás meghosszabbításához a Szolgáltató előzetesen nem járult hozzá.

Amennyiben a felek közötti Szerződés vis maior okokból nem teljesül, a szerződés megszűnik.
Cancellation Policy
Cancellation policy might differ, depending on the available rate. Please check the exact cancellation policy next to the Rate name.

Have a discount code?

Total:

My Booking


You have not added any rooms to the booking yet. Please select a room from the left side
Guests:

Property Information


Kardamom Studio Apartman - Hungary
Phone: +36 30 129 9718
Mobile: +36 30 129 9718
Web: http://kardamomapartman.hu
Email: info@kardamomapartman.hu
8264 - Szigliget
Réhelyi Út 83
Show location on map
NTAK reg. number:Miért Kardamom?

Kardamom a fűszerek királynője. A mai felgyorsult világ nem hagy elég időt arra, hogy észrevegyük a szépet, felfedezzük a különlegeset, amit csak a szívünkkel látunk igazán. A kardamomot mint növényt a szív fűszerének is szokás emlgetni. Nem csak a név különleges, hanem a hely is. Igyekszünk olyan időtálló, értéket teremteni, ami nem hagy űrt maga után. A vidék báját és Szigliget autentikáját valamint a mai kor minimalizmusát megtalálod apartmanjainkban. Az épület különleges fekvése és kialakítása csodálatos látványt nyújt a Balatonra, Badacsonyra, és a Lábdi-öbölre.
A Kardamom egy felnőttbarát apartmanház, Szigliget egyik legszebb részén, az Avasi rommal szemben található, ahol a minőségi pihenés és vidéki romantika kéz a kézben jár.

Miért Szigliget?

Ha Szigligeten jártál már, akkor nagy valószínűséggel találkoztál velünk valamilyen formában, hiszen a családunk már több mint két évtizede része a szigligeti vendéglátásnak. 2002-ben a Kikötő Étteremmel kezdtük, -amit ma már inkább Marcsi éttermének emlegetnek- aztán jött a Kisbolt, majd a Mérce Bár. Pár kilméterre a Tóti-hegy lábánál a Tölgyes Kúria is hozzánk köthető, így a kardamom háromszögletű kis magja magában hordozza a Szigliget-Badacsony-Káptalantóti háromszöges formáját. Több mint 20 éve járunk ezen az úton, és naponta többször is elmentünk az épület előtt. Tavaly nem csak előtte, hanem be is léptünk és itt is maradtunk, az 1920-ban épült régi kis parasztházban.

Miért mi?

Nem tudjuk elképzelni az életünket nélkületek a vendégek nélkül. Volt egy kis hiányérzetünk azzal kapcsolatban, hogy ha hozzánk jöttök és maradni szeretnétek, akkor nálunk sajnos nem tudtok. Egy olyan helyet álmodtunk meg,  ami az értékeinket képviseli, minket mutat meg, milyen az amikor hozzánk érkeztek vendégségbe.
Kardamom Studio Apartman is using Secure Internet Booking Engine, provided by SabeeApp - Cloud Hotel Management System.
Technology provided by SabeeApp © 2023 All rights reserved
Return to Kardamom Studio Apartman official website.